SMX Advanced Seattle Agenda – June 5, 2012 – Expo Hall Hours: 10:15am – 7pm

Time SEO TrackPaid Search TrackHardcore TrackPlus Session Track
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The Periodic Table Of SEO: 2012 Edition The Mad Scientists Of Paid Search Hardcore Social Tactics
10:15am-11:00am
(45 min)
Expo Hall Grand Opening & Refreshments Buzz Brought to You by
aimClear®
11:00am-12:15pm
(1 hr 15 min)
Surviving Personalization With Bing & Google Perfecting Your PPC Landing Pages Hardcore Analytics
12:15pm-1:45pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time Birds of a Feather Lunch
Sponsored by
1:45pm-3:00pm
(1 hr 15 min)
Authority Building Versus Link Building In A Search Meets Social World Fire But Don’t Forget: Getting The Most Out Of Retargeting From The Pros Hardcore Local SEO Tactics A Summer Blockbuster: Famous Brands Showcase Four Star Consumer Search and Social Strategies
Sponsored by Covario
3:00pm-3:30pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time Buzz Brought to You by
aimClear®
3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
Breaking The Speed Limit: Faster Sites Win! Maximizing Enterprise SEM Hardcore SEO & Social Power Tools
4:45pm-5:00pm
(15 min)
Refreshment Break Buzz Brought to You by
aimClear®
5:00pm-6:00pm
(1 hr)
You&A With Matt Cutts
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)

Expo Hall Reception

SMX Expo Hall Reception

Visit the search marketing solutions providers in the Expo Hall while enjoying beverages and munchies. See all the exhibitors and sponsors here.

9:00pm – 11:00pm
(2 hrs)

SMX After Dark 2012


SMX After Dark

Sponsored by
Covario

Join us for SMX After Dark at the Seattle Aquarium. There’ll be music, drinks, munchies, and great conversations while watching more than 800 fish swimming nearby. The Aquarium is located at 1483 Alaskan Way, Pier 59, just a short walk from the Bell Harbor. Please bring your badge to get in. Network Pass holders welcome.

SMX Advanced Seattle Agenda – June 6, 2012 – Expo Hall Hours: 10:00am – 2:00pm

Time SEO TrackPaid Search TrackMobile TrackPlus Session Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:00am
(1 hr)
Keynote with Bing’s Derrick Connell
10:00am-10:45am
(45 min)
Refreshments & Expo Hall Time Buzz Brought to You by
aimClear®
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Schema & Authorship: 1 Year Later Avoiding PPC Data Paralysis iSEO: Doing Mobile Search Engine Optimization Right Up Close With Bing Webmaster Tools!
Bing
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time Birds of a Feather Lunch
Sponsored by
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Pagination & Canonicalization For The Pros Auditing PPC Campaigns iSEM: Doing Mobile Search Ads Right
2:45pm-3:00pm
(15 min)
Refreshment Break Buzz Brought to You by
aimClear®
3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
Ask The SEOs Amazing Paid Search Tactics & Tools iConvert: Landing Pages & Conversion In A Smartphone & Tablet World
6:00pm – 11:00pm
(5 hrs)

Closing Night Bash

Sponsored by

Closing night bash powered by SEOmoz

After two days of brain crunching, it’s party time! Join us for the SMX Closing Night Bash, sponsored by SEOmoz. Bring your bowling shoes and dust off those pool cues because SEOs know how to party. Bash at The Garage (1130 Broadway, Seattle, WA 98122). Appetizers and beverages will be provided. See you there! (badge required)