See All You Get with a FREE
SMX East Expo+ Pass!

An Expo+ Pass provides outstanding value and is FREE if you pre-register, $50 at the door. Register for your Expo+ Pass now.

Check out what you get:

  • Attend presentations in the SMX Theater, covering emerging search marketing topics and technologies. SMX Theater presentations feature case studies, best practices and search marketing solutions from leading providers.
  • Participate in Plus Sessions, full-length presentations featuring case studies and internet marketing best practices conducted by leading solutions providers.
  • Access to keynote presentations. Join us on Tuesday, September 30 for the always special Evening Forum with Danny Sullivan where you the audience get to dictate the topics discussed. On Wednesday, October 1 please join us for the evening Keynote Conversation with Jonah Peretti, Founder & CEO of BuzzFeed.
  • Meet the market-defining vendors. They are available to answer your search marketing questions and provide you with solution demonstrations. SMX East exhibitors include the engines, PPC management platforms, web analytics solutions, site development tools and a host of others. See the current list of exhibitors and sponsors here.
  • Network with speakers, conference attendees and vendors. You’re invited to attend:

Leave the office a little early and attend the SMX East Expo Hall Reception on September 30. Visit the vendors, network with speakers and attendees, and enjoy a drink and snacks. An outstanding and worthwhile way to end your work day.



SMX After Dark

Charity:
Alex's Lemonade Stand Foundation

Join us for this year’s SMX After Dark Charity Party and help find a cure for childhood cancer!

All. Every penny of your donation will go to this year’s After Dark charity, Alex’s Lemonade Stand Foundation (ALSF). ALSF started in 2000 when 4-year-old cancer patient Alexandra “Alex” Scott decided to sell lemonade to raise money to find a cure for all children with cancer.

We’ll have an open bar, munchies and networking with the leaders in search marketing. Best of all, 100% of your $50 donation goes to curing childhood cancer! You can sign up for After Dark and donate when you register for your pass. Do good, have fun! Join us for SMX After Dark!



The SMX Theater presentations, “Plus” sessions, exhibits, keynotes and Expo Hall reception are all included in your Pass. Click here to register.

Come spend a couple of hours, a day or stay for both days! You’ll be a more knowledgeable, inspired and motivated internet marketer. The SMX East Expo floor is open Tuesday, September 30 from noon to 6pm and Wednesday, October 1 from 9am to 6pm.

SMX East Agenda – Tuesday, September 30, 2014 – Expo Hall Hours: 12:00pm – 6:00pm

Time Plus Session Track Learn with Google Theater Track
7:00am
Registration Opens
10:45am-Noon Run Call Extensions and Click-to-Call Like A Pro
Marchex
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall & SMX Theater Opens
Sponsored By:
Stone Temple Consulting
12:00pm-12:20pm – Bruce Clay Inc.
12:20pm-12:40pm – gShift
12:40pm-1:00pm – Textbroker
1:00pm-1:20pm – Linkdex
1:20pm-1:40pm – Placeable
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Link Building and Content Marketing: How They Work Together
Page One Power
1:40pm-2:00pm – CrowdSource
2:00pm-2:20pm – Places Scout
2:20pm-2:40pm – BKA Content
2:40pm-3:00pm – Analytics SEO
2:45pm-3:30pm
(45 min)
Expo Hall & SMX Theater Time
Sponsored By:
Stone Temple Consulting
3:00pm-3:20pm – Page One Power
3:20pm-3:40pm – DAC Group
3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
Reimagine Your 2015 International SEO Budget: Understanding New Opportunities in Global Search
Covario
3:40pm-4:00pm – Remove’em
4:00pm-4:20pm – Advanced Web Ranking
4:20pm-4:40pm – Zemanta
4:40pm-5:00pm – Yahoo Gemini
4:45pm-6:00pm
(1 hr 15 min)
Expo Hall Reception

Sponsored By:
Stone Temple Consulting
5:00pm-5:20pm – Stone Temple Consulting
5:20pm-5:40pm – seoClarity
5:40pm-6:00pm – Yext
6:00pm-7:00pm
(1 hr)
Evening Forum With Danny Sullivan

SMX East Agenda – Wednesday, October 1, 2014 – Expo Hall Hours: 10:00am – 4:00pm

Time Plus Session Track Learn with Google Theater Track
7:30am-9:00am
(2 hr)
Registration Opens
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Attribution Strategies To Inform Your Search & Digital Advertising Investments
Learn with Google
10:00am-10:45am
(45 min)
Expo Hall & SMX Theater Opens
Sponsored By:
Stone Temple Consulting
10:00am-10:20am – aimClear®
10:20am-10:40am – Searchmetrics
10:40am-11:00am – BrightEdge
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Content Marketing: Success by Design
Stone Temple Consulting
Creating a Seamless Shopping Experience: An Introduction to Local inventory Ads
Learn with Google
11:00am-11:20am – Covario
11:20am-11:40am – Brafton
11:40am-12:00pm – Rio SEO
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall & SMX Theater Time
Sponsored By:
Stone Temple Consulting
12:00pm-12:20pm – Bing
12:20pm-12:40pm – Majestic SEO
12:40pm-1:00pm – Webcertain
1:00pm-1:20pm – Marchex
1:20pm-1:20pm – Invoca
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Perfecting Your Mobile Site: Delight Users and Drive Conversions
Learn with Google
1:40pm-2:00pm – CallTrackingMetrics
2:00pm-2:20pm – DeepCrawl
2:20pm-2:40pm – ClickPath
2:40pm-3:00pm – Buzztala
2:45pm-3:30pm
(45 min)
Expo Hall & SMX Theater Time
Sponsored By:
Stone Temple Consulting
3:00pm-3:20pm – ifbyphone
3:20pm-3:40pm – Searchmetrics
3:40pm-4:00pm – Brandpoint
3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
Advertise On Yahoo To Reach The Right Customers
Yahoo Gemini
Keywords, Ads and Quality Score: Rethinking The So-Called Basics Of Paid Search
Learn with Google

4:30pm-5:30pm – Cocktail Reception

4:45pm-5:00pm
(15 min)
Break
5:00pm-6:00pm
(1 hr 15 min)
Keynote Conversation: Jonah Peretti, Founder & CEO of BuzzFeed
Keynote Room Sponsored By:
RKG
9:00pm-11:00pm
(2 hrs)
SMX After Dark Alex's Lemonade Stand Foundation

Join us for the SMX After Dark Charity Networking Party


We’ll have open bar, munchies and networking with the leaders in search marketing. Best of all, 100% of your $50 donation goes to curing childhood cancer! Do good, have fun!