SMX London Agenda – 18 May, 2009

Time Search Issues Track – York Room SMX Advanced London: Paid Search Day – Balmoral Room
8:00am-9:00am
(1 hr)
Registration, Coffee & Danish
9:00am-10:00am
(1 hr)
Opening Remarks & Keynote Address: Search and the Evolution of Marketing – Balmoral Room
10:00am-10:30am
(30 min)
Expo Hall Grand Opening & Refreshments – Grand Hall
10:30am-11:45am
(1 hr 15 min)
Searchscape: Latest Stats About The Search Engines Analyzing & Converting Paid Search Traffic
11:45am-1:00pm
(1 hr 15 min)
Lunch – Grand Hall
1:00pm-2:15pm
(1 hr 15 min)
Understanding Searcher Needs & Intent Writing Killer Search Ads & Landing Pages
2:15pm-2:45pm
(30 min)
Refreshment Break – Grand Hall
2:45pm-4:00pm
(1 hr 15 min)
Analyzing & Converting Organic Search Traffic Landing Pages & Multivariate Testing
4:00pm-4:30pm
(30 min)
Refreshment Break – Grand Hall
4:30pm-5:45pm
(1 hr 15 min)
Brand & Reputation Management Strategies Paid Search & Tricky Issues
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)
Expo Hall Reception

SMX London Agenda – 19, 2009

Time Big Site & Big Brand Track – York Room SMX Advanced London: SEO Day – Balmoral Room
8:00am-9:00am
(1 hr)
Registration, Coffee & Danish
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Industrial Strength SEO Blow Your Mind Link Building Techniques
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time – Grand Hall
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Diagnosing Web Site Architecture Issues What’s New With Social Media Marketing
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch – Grand Hall
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
Integrating Search & Offline Marketing Campaigns Analytics Every SEO Needs To Know
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break – Grand Hall
3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
SEO Checkup Advanced Keyword Research Tactics
4:15pm-4:30pm
(15 min)
Refreshment Break – Grand Hall
4:30pm-5:45pm
(1 hr 15 min)
Give It Up! – Balmoral Room