Time Advanced SEO Track — Orchard 1 Advanced Paid Search Track — Orchard 2
8:00am-9:00am
(1 hr)
Registration, Coffee & Danish — Sentosa Suite
9:00am-9:45am
(45 min)
Keynote Address – The State Of Search Marketing — Orchard Suite
9:45am-10:30am
(45 min)

Refreshment Break — Sentosa Suite


Expo Hall Workshop: Multilingual SEO: Strategizing global search campaigns, non-Google engines and advanced multilingual SEO tips
Oban Multilingual

10:30am-11:45am
(1 hr 15 min)
SEO In 2011: What’s Working, What’s Not Remarketing For Fun And Profit
11:45am-1:00pm
(1 hr 15 min)

Lunch — Sentosa Suite


Lunchtime workshop by Microsoft Ad Center & Bing
Microsoft Advertising & Bing

1:00pm-2:15pm
(1 hr 15 min)
SEO For Google Vs. Bing: How Different Are They? Essential Paid Search Power Tools
2:15pm-2:45pm
(30 min)
Refreshment Break — Sentosa Suite
2:45pm-4:00pm
(1 hr 15 min)
Link Alchemy: Creative Ways Of Conjuring SEO Gold Best Practises With adCenter For Bing & Yahoo
4:00pm-4:15pm
(15 min)
Session Break — Sentosa Suite
4:15pm-5:30pm
(1 hr 15 min)
What’s Really Important for Technical SEO? Best Practises With Google’s New Ad Features
5:30pm-7:00pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall Reception sponsored by Yahoo Search and Bing — Sentosa Suite
Time Issues & Tactics Track — Orchard 1 Vertical SEM Track — Orchard 2
8:00am-9:00am
(1 hr)
Registration, Coffee & Danish — Sentosa Suite
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Search Analytics & Competitive Intelligence Beyond Search: Leveraging Ads On Facebook, Twitter & LinkedIn
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break — Sentosa Suite
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Keyword Research Ninja Tactics Credit Where Credit Is Due – Demystifying Online Attribution
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch — Sentosa Suite


Expo Hall Workshop: Agency Services for Online Retail: How to Take Your Retail Offerings Beyond Paid Search/SEO
ChannelAdvisor

1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
Refriending Google: Dealing With Penalties & Suspensions Speaking In Tongues: Mastering Multinational Search
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break — Sentosa Suite
3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
Social Signals & Search What’s New In Local & Mobile
4:15pm-4:30pm
(15 min)
Session Break — Sentosa Suite
4:30pm-5:30pm
(1 hr)
Legal Update: ASA Compliance, Click Fraud, Privacy & More Extreme Makeover, The SEO Edition