Conference Agenda At-A-Glance

ready to go? register now!

20 & 21 May, 2015
etc.venues, 155 Bishopsgate


Agenda 2014

Click on the session titles on this page to see full descriptions, moderator and speakers, or browse the agenda by day using the navigation below.

Time SEO TrackPaid Search Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The Periodic Table Of SEO Ranking Factors: 2014 Edition Creating & Perfecting Killer Paid Search Ads
10:15am-10:45am
(30 min)
Expo Hall Grand Opening & Refreshments
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
What Is Hummingbird & The Entity Search Revolution New PPC Best Practices In An Enhanced Campaign World
Noon-1:00pm
(1 hr)
Lunch & Expo Hall Time
1:00pm-2:00pm
(1 hr)
Long-Term SEO: How To Win For Years, Not Days Improve Your PPC Results With Call, Images & Other Ad Extensions
2:00pm-2:15pm
(15 min)
Break
2:15pm-3:15pm
(1 hr)
Meet The Search Engines Breathing New Life Into A Tired Paid Search Campaign
3:15pm-3:45pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:45pm-4:45pm
(1 hr)
What’s In My SEO Toolbox? Pro-level Tips For Succeeding At Retargeting
4:45pm-5:00pm
(15 min)
Break
5:00pm-5:45pm
(45 min)
Keynote – “Will Data Save Marketing?” with Ajit Sivadasan, Vice President and General Manager, Lenovo Corporation
5:45pm-7:00pm
(1 hr 15 min)
7:00pm SMX AFTER HOUSE
LondonSEO is one of the longest running SEO meet-ups. We meet, we drink, we tell secrets we shouldn’t! Come along to Frankie’s straight the SMX Reception
Time Search & Social TrackSMX Advanced Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Top Social Tactics For The Search Marketer How To Survive The Death Of Link Building
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Supercharging Twitter & Facebook Engagement From Microdata & Schema To Rich Snippets: Markup For The Advanced SEO
Noon-1:00pm
(1 hr)
Lunch & Expo Hall Time
1:00pm-2:00pm
(1 hr)
Technically Speaking: Advanced Technical SEO Issues Best Practices For Mobile SEO
2:00pm-2:15pm
(15 min)
Break
2:15pm-3:15pm
(1 hr)
You Tube Success Stories Building Robust Ad Campaigns With Search & Display
3:15pm-3:45pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:45pm-4:45pm
(1 hr)
Winning Google Through Google+, From Authorship To Personalized Results The Brave New World Of Universal Analytics
4:45pm-5:00pm
(15 min)
Break
5:00pm-5:45pm
(45 min)
Ask The Search Marketing Experts