SMX Social Media Marketing Agenda – Wednesday, November 20, 2013
Expo Hall Hours: 12:00pm-7:00pm

Time Content TrackPaid Media Track
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Blogging & Content: Social Success Starts Here The Social Ads Landscape: Tumblr, LinkedIn, StumbleUpon, BuzzFeed & Reddit
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Winning Fans & Boosting Facebook Engagement Maximizing Your Impact With Twitter Ads
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Beyond The Same Old, Same Old: Winning Followers & Boosting Twitter Engagement Facebook Ads: Best Practices On The Maturing Platform
2:45pm-3:15pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:15pm-4:30pm
(1 hr 15 min)
Google+, Authorship & SEO Issues For Social Media Facebook Sponsored Posts: Success Tips For Paying To Promote Your Content
4:30pm-5:00pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
5:00pm-6:00pm
(1 hr)
Keynote Conversation: Peter Stringer, Boston Celtics
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)
Expo Hall Reception

SMX Social Media Marketing Agenda – Thursday, November 21, 2013
Expo Hall Hours: 10:00am-2:00pm

Time Specialty TrackManaging & Measuring Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Social For The Sale & ROI Managing Your Social Community
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
You Oughta Be In Pictures: Close Up With Pinterest, Instagram & Flickr Managing Your Social Editorial Calendar
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch & Expo Hall Time
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
Short & Social Video: Vine, Instagram & Beyond Measuring Up With Social Analytics
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break
3:00pm-4:00pm
(1 hr)
Long-Form Video: YouTube Social Tools Super Session