SMX Social Media Marketing 2014
Agenda At A Glance

ready to go? register now!

SMX Meet & Greet

Tuesday, November 19 from 7:30pm – 9:30pm

Start your SMX Social Media Marketing experience off right! Arrive early and join us for an informal reception with fellow attendees, speakers and invited guests at the Deuce Lounge in the Aria Resort & Casino on the Casino level. This event is open to All Access Pass holders.

Sponsored by:
Kenshoo Social
Shoutlet

SMX Social Media Marketing Agenda – Wednesday, November 19, 2014
Expo Hall Hours: 12:00pm-7:00pm

Time StrategyPaid Social
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
#FOMO: Social As The Second Screen Measuring Up With Social Analytics
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Reacting To Real-Time Events: Being On-Point For Mass Appeal Native Ads, Sponsored Endorsements & Paid Posts: Walking The Social Media Minefield
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Listening To Your Audience Winning Strategies With Facebook Ads
2:45pm-3:15pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:15pm-4:30pm
(1 hr 15 min)
Recovering From A Social Media Mistake (3:15-4:00)
The Elements Of Viral-Worthy Content (4:05-4:30)
Social For The Sale & ROI
4:30pm-5:00pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
5:00pm-6:00pm
(1 hr)
Keynote: Tweeting For Champions
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)
Expo Hall Reception

SMX Social Media Marketing Agenda – Thursday, November 20, 2014
Expo Hall Hours: 10:00am-2:00pm

Time SpotlightTechnical Social
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The New News Feed: How To Break Into Facebook’s Exclusive Neighborhood Testing, Testing, Testing: How To Choose The Right Images, Headlines, & Content For Social Sharing
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
How To Dominate Pinterest (10:45-11:10)
Instagram Insta-Success (11:10-11:35)
Tuning In To Tumblr (11:35-12:00)
Designing For Social Media Sharing
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch & Expo Hall Time
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
How To Market On Reddit, Even Though Reddit Hates Marketing (1:15-1:40)
Why Google+ Still Matters (1:40-2:05)
Connecting With LinkedIn (2:05-2:30)
Open Graph: Your Key To Making Content Look Great On Facebook & Beyond (1:15-2:00)
Up Close With Twitter Cards (2:00-2:30)
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break
3:00pm-4:00pm
(1 hr)
The Secrets Of Making Fine Vines (3:00-3:25)
Marketing Mastery On YouTube (3:25-3:50)
Social Tools Super Session