SMX Advanced Seattle Agenda – June 7, 2011 – Expo Hall Hours: 10:15am – 7pm

Time SEO & Social Media TrackPaid Search TrackOff The Beaten Track Track Sponsors & Partners Track
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The New Periodic Table Of SEO Quality Score: The Unwritten Manual For Google AdWords & Bing adCenter Overlooked, Underloved & Unknown Analytics
10:15am-11:00am
(45 min)
Expo Hall Grand Opening & Refreshments
11:00am-12:15pm
(1 hr 15 min)
Yes, Virginia, Tweeting Is SEO Advanced PPC Analytics SEO & Competitive Intelligence
12:15pm-1:45pm
(1 hr 30 min)
Lunch sponsored by
Sponsored by aimClear


Lunch & Expo Hall Time
1:45pm-3:00pm
(1 hr 15 min)
The Really Complicated Technical SEO Infrastructure Issues Human Vs. Machine: What’s The Best Way To Manage Paid Search? The SoLoMo Revolution: Social Media, Local Search & Mobile Search Collide

The Modern Online Marketing Plan: Maximizing the SEO, PPC and Social Mix

Covario

Expo+
What’s this?
3:00pm-3:30pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
Tough Love: Link Building For The Real World What Every Paid Search Marketer Needs To Know About Google +1 Use Searcher Personas To Connect SEO To Conversion

How the Search Alliance is Paying Off For Search Marketers

bing

Expo+
What’s this?
4:45pm-5:00pm
(15 min)
Refreshment Break
5:00pm-5:45pm
(45 min)
You&A With Matt Cutts
5:45pm-7:00pm
(1 hr 15 min)

Expo Hall Reception

SMX Expo Hall Reception

Sponsored by

bing

Visit the search marketing solutions providers in the Expo Hall while enjoying beverages and munchies. See all the exhibitors and sponsors here.

8:00pm – 11:00pm
(4 hrs)
Bing Presents In The Park 2011

    Bing Presents In The Park 2011


Bing is proudly hosting the SMX conference bash where attendees, speakers and invited guests will have a chance to mingle against the beautiful backdrop of the Olympic Sculpture Park and the Puget Sound. (Badge required)

SMX Advanced Seattle Agenda – June 8, 2011 – Expo Hall Hours: 9:45am – 2:30pm

Time SEO & Social Media TrackPaid Search TrackTools & Local Track Sponsors & Partners Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-9:45am
(45 min)
Keynote: Confluence of Social Data & Search
9:45am-10:30am
(45 min)
Refreshments & Expo Hall Time
10:30am-11:45am
(1 hr 15 min)
Google Survivor Tips Facebook Ads, Meet Search Ads Advanced Keyword Research Tools
11:45am-1:30pm
(1 hr 45 min)
Lunch sponsored by
Sponsored by aimClear


Lunch & Expo Hall Time
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Yes, Virginia, Facebook Is SEO Paid Search: Advanced Testing & Reporting Leveraging SEO Power Tools

Up Close with Bing Business Portal

bing

Expo+
What’s this?
2:45pm-3:00pm
(15 min)
Refreshment Break
3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
Mega Session: SEO Vets Take All Comers Amazing PPC Tactics Hardcore Local SEO Tactics
6:00pm – 11:00pm
(5 hrs)

Party with the Moz

Sponsored by

Closing night bash powered by SEOmoz

Join the superstars of search for bowling and billiards sponsored by SEOmoz. The party will take place at The Garage (1130 Broadway Ave, Seattle, 98122). SEOmoz’s party is legendary; make sure you hang around to be a part of it. (Badge required)