SMX Advanced Seattle Agenda – June 11, 2013 – Expo Hall Hours: 10:15am – 7pm

Time SEO TrackPaid Search TrackSocial & Mobile TrackPlus Session Track
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
The Periodic Table Of SEO Ranking Factors: 2013 Edition The Mad Scientists Of Paid Search Managing Search In A Multiscreen World Maximize Opportunities For Your Business With Bing
Bing
Open to all SMX Attendees
10:15am-11:00am
(45 min)

Buzz Sponsored by

aimClear

Expo Hall Grand Opening & Refreshments

11:00am-12:15pm
(1 hr 15 min)
Authorship: The Deep Dive New PPC Best Practices In An Enhanced Campaign World Getting Mobile SEO Right Relevancy Is Only The Beginning Of Link Building
Page One Power
Open to all SMX Attendees
12:15pm-1:45pm
(1 hr 30 min)

Birds of a Feather Lunch Sponsored by

Stone Temple Consulting

Lunch & Expo Hall Time

1:45pm-3:00pm
(1 hr 15 min)
From Microdata & Schema To Rich Snippets: Markup For The Advanced SEO What's Hot With Paid Social Top Social Tactics For The Search Marketer What's Missing From Your Performance Marketing Strategy?
Quantcast
Open to all SMX Attendees
3:00pm-3:30pm
(30 min)

Buzz Sponsored by

aimClear

Refreshments & Expo Hall Time

3:30pm-4:45pm
(1 hr 15 min)
The Crazy, Complicated Technical Issues That Completely Sabotage The Best SEO Efforts Big Data + Big Math = Exponential Search Performance Getting Curation Right Authoring Your Way To The Semantic Web 3.0
Covario
Open to all SMX Attendees
4:45pm-5:00pm
(15 min)

Buzz Sponsored by

aimClear

Refreshment Break

5:00pm-6:00pm
(1 hr)
You&A With Matt Cutts
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)

Expo Hall Reception

SMX Expo Hall Reception

Visit the search marketing solutions providers in the Expo Hall while enjoying beverages and munchies. See all the exhibitors and sponsors here.

9:00pm – 11:00pm
(2 hrs)

SMX After Dark 2013


SMX After Dark

Join us for SMX After Dark at the Seattle Aquarium. There’ll be music, drinks, munchies, and great conversations while watching more than 800 fish swimming nearby. The Aquarium is located at 1483 Alaskan Way, Pier 59, just a short walk from the Bell Harbor. Please bring your badge to get in. Network Pass holders welcome.

SMX Advanced Seattle Agenda – June 12, 2013 – Expo Hall Hours: 10:00am – 2:00pm

Time SEO TrackPaid Search TrackContent, Local & Excel TrackPlus Session Track: Google Solutions For A Constantly Connected World
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:00am
(1 hr)
Keynote Conversation: Gurdeep Singh Pall, Microsoft
10:00am-10:45am
(45 min)

Buzz Sponsored by

aimClear

Refreshments & Expo Hall Time

10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Legit Link Acquisition: Master Class Pro-level Tips To Succeeding At Retargeting Think You Know Good Content? Fuggedaboutit. Here's What Really Counts Winning Search Strategies For A Multi-Screen World
Learn With Google
Open to all SMX Attendees
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)

Birds of a Feather Lunch Sponsored by

Stone Temple Consulting

Lunch & Expo Hall Time

1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Metrics That Matter: Advanced Tips And Tricks For Actionable Analytics Rocking It With PLAs Maps & Metros: Surviving And Thriving In Local Search Enhanced Campaigns: How Platforms Can Help You Unlock Cross-Device Opportunities
Learn With Google
Open to all SMX Attendees
2:45pm-3:00pm
(15 min)

Buzz Sponsored by

aimClear

Refreshment Break

3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
Ask The SEOs Amazing Paid Search Tactics & Tools Extreme Excel Excellence Engaging With Your Audience Anywhere, Anytime, On Any Device
Learn With Google
Open to all SMX Attendees