SMX London Agenda – 4 November, 2008

Time SMX Boot Camp TrackSearch Issues TrackSMX Advanced Track: Focus On Ads
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration – located in the Drawing Room
9:00am-10:00am
(1 hr)
Keynote – Empowering Search Marketers – The Next Generation
10:00am-10:30am
(30 min)
Expo Hall Grand Opening & Refreshments – located in the Drawing Room
10:30am-11:45am
(1 hr 15 min)
SMX Boot Camp: Keyword Research Tools & Techniques The Global Search Universe Pump Up Your Paid Search
11:45am-1:00pm
(1 hr 15 min)
Lunch – located in the York Room
1:00pm-2:15pm
(1 hr 15 min)
Fundamentals of Search Advertising European Search Marketing Challenges Landing Pages Testing & Optimisation
2:15pm-2:45pm
(30 min)
Refreshment Break – located in the Drawing Room
2:45pm-4:00pm
(1 hr 15 min)
SMX Boot Camp: Link Building Fundamentals SEO & Social Media Marketing Search Marketing & Persona Models
4:00pm-4:15pm
(15 min)
Refreshment Break – located in the Drawing Room
4:15pm-5:30pm
(1 hr 15 min)
SMX Boot Camp: Search Engine Friendly Web Design International SEO Avoiding PPC Pitfalls
5:30pm-7:00pm
(1 hr 30 min)
Expo Hall Reception – located in the Drawing Room

SMX London Agenda – 5 November, 2008

Time Alternative Tactics & Diagnosis TrackBig Site & Big Brand TrackSMX Advanced Track: Focus On Organic
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration – located in the Drawing Room
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Brand & Reputation Management Strategies Industrial Strength SEO Blow Your Mind Link Building Techniques
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break – located in the Drawing Room
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Integrating Search & Display Marketing Campaigns SEO For Web 2.0 Sites My Secret Weapon
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch – located in the York Room
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
International Search Advertising Opportunities Search 3.0: Video Search & Blended Results Buying Sites For SEO
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break – located in the Drawing Room
3:00pm-4:15pm
(1 hr 15 min)
Paid Search Checkup Search 3.0: Local Search & Blended Results What You Should Be Measuring — But Aren’t!
4:15pm-4:30pm
(15 min)
Refreshment Break – located in the Drawing Room
4:30pm-5:45pm
(1 hr 15 min)
Expert Website Reviews With The Search Engines