7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)

Breakfast & Registration

9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)

Free Facebook Tactics to Drive Traffic & Conversions
With 800 million users, a new Timeline feature and integration of everything people do from link sharing to exercising, Facebook offers a huge opportunity for marketers. This session looks at how to drive traffic and conversions through fan pages, viral campaigns and more.

Moderator: Matt McGee, Executive News Editor, Search Engine Land (@mattmcgee)

Speakers:

Drew Conrad, Social Media Marketing Specialist, Zagg (@drewconrad (Q&A Speaker)
Arnie Kuenn, President, Vertical Measures (@ArnieK)
Kevin Scholl, Social Media Manager, Red Roof Inn (@socialscholl)

10:15am-10:45am
(30 min)

Refreshment Break

10:45am-Noon
(1 hr 15 min)

Successful Targeting Strategies For Facebook Ad Campaigns
Not advertising on Facebook? You’re missing out on tons of potential traffic from the second largest internet website. Facebook’s advertising system offers an incredible array of ways to target people by interests and demographics. You can catch people early in the buying cycle and use your existing customers to help win new ones. Other cool features? Social actions, targeting, real time reporting… you really should make time to friend this program at SMX.

Moderator: Pamela Parker, Contributing Editor, Search Engine Land (@pamelaparker)

Speakers:

Addie Conner, VP, Advertising, SocialCode (@socialcodeinc)
Matt Lawson, VP of Marketing, Marin Software (@marinsoftware)
Marty Weintraub, CEO, aimClear (@aimclear)

Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)

Lunch

1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)

Boosting Business With Twitter Marketing
Twitter isn’t just for fun. It’s big business, being used to drive traffic and generate buzz and conversions for companies. But remember: Twitter is opt-in, which means if you get even a little bit spammy people will un-follow, or worse, push back with negative tweets that could damage your company’s reputation. This session explores the finer points using Twitter as a business tool, and how to get more from this important source of referrals.

Moderator: Elisabeth Osmeloski, Managing Editor, Search Engine Land (@elisabethos)

Speakers:

Mathew Guiver, Paid Search Manager, e-storm International
Kurt Krejny, Director of Online Marketing, Fathom (@kurtkrejny)
James Zolman, CEO, Quality Scores (@jameszol)

2:45pm-3:15pm
(30 min)

Refreshment Break

3:15pm-4:30pm
(1 hr 15 min)

Google+ & Google +1 – What Every Marketer Needs To Know
Google+ is a new social aspect to Google allowing people to share photos, places they’ve been, videos, links and status updates. Google +1 is a way for people to indicate what they like within Google’s search results, within Google+ or on sites across the web. Both are proving to be valuable tools for marketers, and are likely to influence how Google operates across the board going forward. This session explores both the potential of Google’s new social elements as well as specific tactics for marketers.

Moderator: Danny Sullivan, Editor-in-Chief, Search Engine Land (@dannysullivan)

Speakers:

Martin Beck, Reader Engagement Editor, Los Angeles Times (@latimesbeck)
Janet Driscoll Miller, President and CEO, Search Mojo (@janetdmiller)
Tim Moore, CEO, CrushIQ (@TimMoore)

4:30pm-5:00pm
(30 min)

Refreshment Break

5:00pm-6:00pm
(1 hr)

Keynote Roundtable: Real Social Media Stories From The Field
So many social media channels. So many social media challenges. Are you there for customer service, to boost your brand recognition, to boost sales and transactions? How do you integrate your efforts into other business units at your company? This roundtable talks with social media managers for an “in the trenches” view of these and other issues.

Moderator: Danny Sullivan, Editor-in-Chief, Search Engine Land (@dannysullivan)

Speakers:

Martin Beck, Reader Engagement Editor, Los Angeles Times (@latimesbeck)
Drew Conrad, Social Media Marketing Specialist, Zagg (@drewconrad )
Jean Scheidnes, Social Media Managing Editor, Neiman Marcus (@jeanscheidnes(Q&A Speaker)

6:00pm – 7:00pm
(1 hr)

Reception