SMX Social Media Marketing Agenda – Wednesday, December 5, 2012
Expo Hall Hours: 12:00pm-7:00pm

Time Earned Media TrackPaid Media & Customer Tracks
7:30am-9:00am
(1 hr 30 min)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Tactics To Increase Facebook Reach & Engagement Maximizing Your Impact With Twitter Ads
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshment Break
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Traffic Boosting Twitter Tactics Decoding Facebook Ads: Strategies & Tactics For The New Ad Environment
Noon-1:30pm
(1 hr 30 min)
Lunch & Expo Hall Time
Sponsored by:
Marin Software
1:30pm-2:45pm
(1 hr 15 min)
Social Sites You Shouldn’t Overlook Customer Acquisition Through Social Media
2:45pm-3:15pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
3:15pm-4:30pm
(1 hr 15 min)
Blow Me Away Blogging Customer Service Through Social Media
4:30pm-5:00pm
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
5:00pm-6:00pm
(1 hr)
Keynote – Twitter Talks: How To Win Friends & Not Be Unfollowed By People (Or Worse)
6:00pm – 7:00pm
(1 hr)
Expo Hall Reception
Sponsored by:
Google+

SMX Social Media Marketing Agenda – Thursday, December 6, 2012
Expo Hall Hours: 10:00am-2:00pm

Time Sales & ROI TrackTechnical Track
8:00am-9:00am
(1 hr)
Breakfast & Registration
9:00am-10:15am
(1 hr 15 min)
Making The Sale Through Social Ecommerce Sites SEO For Social Media Managers
10:15am-10:45am
(30 min)
Refreshments & Expo Hall Time
10:45am-Noon
(1 hr 15 min)
Measuring Success: From Reach To ROI Social Media Automation: The Good & Bad
Noon-1:15pm
(1 hr 15 min)
Lunch & Expo Hall Time

Sponsored by:
Marin Software
1:15pm-2:30pm
(1 hr 15 min)
Getting Ahead With Google+
2:30pm-3:00pm
(30 min)
Refreshment Break
3:00pm-4:00pm
(1 hr)
Keynote Conversation: Vic Gundotra, Senior VP of Engineering, Google+